Om oss

Entreprenadutbildarna grundades med målet att säkra kompetensen i branschen.  Vårt mål är att ingen ska förolyckas under sin arbetsdag. Alla våra lärare har många års erfarenhet inom el- och entreprenadbranschen, inte enbart som lärare utan även som aktiva utövare.
Vi ser till att din utbildningsdag blir enkel, rolig och pedagogisk.
Pär
Pär är Entreprenadutbildarnas kursledare inom området elsäkerhet, han har ett gott och välrenommerat rykte inom svensk industri och eldistribution. Har mångårig erfarenhet som kursledare inom elsäkerhet och är certifierad ESA-utbildare.
Han arbetar även som besiktningsman för Elektriska nämnden vilket ger inblick med aktuella och relevanta uppdrag att använda sig av i sin roll som kursledare.
"Det bästa med mitt jobb är att jag får tillfälle att få utbilda personal med den bästa elsäkerhetsutbildningen på marknaden."
Thomas
Thomas har bred kompetens och är Entreprenadutbildarnas kursledare inom ett flertal områden. Han håller utbildningar inom elsäkerhet, kabelförläggning och entreprenadmaskiner.
Med sin mångåriga erfarenhet av att driva entreprenadföretag med inriktning på kabelförläggning och linjebyggnation så är han en mycket efterfrågad kursledare i entreprenadbranschen.
"Det bästa med mitt jobb är att kunna förmedla kunskap inom både regelverk och utförande på ett pedagogiskt och lättförståeligt sätt."
Sofia
Sofia är Entreprenadutbildarnas specialist inom arbetsmiljö och entreprenad och är kursledare inom rörläggning, ritningsläsning och KMA.
Hon har lång erfarenhet och har jobbat i branschen i 30 år, främst med utsättning, projektering, arbetsledning, kalkyl, KMA och utbildningar. Hon är även behjälplig för dig som behöver en konsult inom, projektering, kalkyl och arbetsledning.
"Det bästa med mitt jobb är när någon som inte orkade med grundskolan och gymnasiet kommer fram och tackar för en dag i skolbänken där de lärt sej något."