Logga in

Om oss

Entreprenadutbildarna grundades med målet att säkra kompetensen i branschen. Vårt mål är att ingen ska förolyckas under sin arbetsdag. Alla våra lärare har många års erfarenhet inom el- och entreprenadbranschen, inte enbart som lärare utan även som aktiva utövare.

Alla ska lyckas med sin utbildning och få med sig rätt kunskap efter avslutad kurs. Vi erbjuder därför även muntligt prov för kursdeltagare med läs- och skrivsvårigheter.

Vi ser till att din utbildningsdag blir enkel, rolig och pedagogisk.

Se våra utbildningar

Agneta

Agneta är Entreprenadutbildarnas säljare och administratör. Specialist på utbildningar som anordnas inom anläggningsbranschen.

Hon har jobbat i anläggningsbranschen i över 20 år och brinner för att hjälpa till med kompetenshöjning och ge råd om vilka utbildningar som behövs för att säkerställa att alla kommer hem efter arbetet.

"Det bästa med mitt jobb är att kunna hjälpa till. Ingen fråga är för svår, om jag inte vet svaret så tar jag reda på det."

agneta@entreprenadutbildarna.se

Thomas

Thomas har bred kompetens och är Entreprenadutbildarnas kursledare inom ett flertal områden. Han håller utbildningar inom elsäkerhet, kabelförläggning och entreprenadmaskiner.

Med sin mångåriga erfarenhet av att driva entreprenadföretag med inriktning på kabelförläggning och linjebyggnation så är han en mycket efterfrågad kursledare i entreprenadbranschen.

"Det bästa med mitt jobb är att kunna förmedla kunskap inom både regelverk och utförande på ett pedagogiskt och lättförståeligt sätt."

thomas@entreprenadutbildarna.se

Sofia

Sofia är Entreprenadutbildarnas specialist inom arbetsmiljö och entreprenad och är kursledare inom rörläggning, ritningsläsning och KMA.

Hon har lång erfarenhet och har jobbat i branschen i 30 år, främst med utsättning, projektering, arbetsledning, kalkyl, KMA och utbildningar. Hon är även behjälplig för dig som behöver en konsult inom, projektering, kalkyl och arbetsledning.

"Det bästa med mitt jobb är när någon som inte orkade med grundskolan och gymnasiet kommer fram och tackar för en dag i skolbänken där de lärt sej något."

sofia@entreprenadutbildarna.se

Jesper

Jesper är Entreprenadutbildarnas senaste tillskott som kursledare.

Jesper har mångårig erfarenhet av entreprenad- och transportbranschen. 

Han är utbildad lärare i Arbete på väg och elsäkerhet.

"Det roligaste med att vara kursledare är att jag kommer att få dela med mig av mina erfarenheter och att lära ut hur man arbetar säkert."

jesper@entreprenadutbildarna.se

Välkommen att ringa eller skriva till oss. Vi hjälper dig med dina utbildningar.